'Élőszereplős' adaptációt kap a Disney-klasszikus, Oscar-díjas zeneszerző(!) rendezi

Egy újabb nagyszabású élőszereplős adaptációra készül a Disney, melynek élére már meg is találták a rendezőt Ahmir "Questlove" Thompson személyében.

Történetesen a Macskarisztokraták meséről van szó, így Az oroszlánkirály nagymacskái után a házi kedvencek is megkapják a saját filmjüket. Questlove egyébként amellett, hogy a zenei szcéna napjaink egyik elismert alkotójának számít, a 2022-es Summer Of Soul című dokumentumfilmjével már rendezőként is bizonyított, és amellyel Oscar-díjat is nyert.

A Macskarisztokraták esetében Questlove nem csupán rendezőként, hanem producerként és zeneszerzőként is részt vesz a munkálatokban. A film cselekménye várhatóan teljes mértékben az eredeti mese történetéből merít majd, noha egyelőre nem tisztázott, hogy a produkció a mozikban is megjelenik, esetleg a Disney+-on lesz csupán látható.

animáció | családi | kaland | musical | vígjáték

Párizs egyik legkáprázatosabb házának inasa, Butler Edgar képtelen elfogadni, hogy egykori úrnője, Madame Adelaide a macskáit tette meg örökösnek, s ő, a mindig hű szolga csak... több»