Új előzetest kapott Robert De Niro bokszdrámája, a Hands of Stone

A Dühöngő bika sztárja ezúttal edzőként lép a kötelek közé.

Befutott a Kőkezű legújabb előzetese, melyben az elmúlt évek vígjátékai után végre ismét komolyabb szerepben láthatjuk majd Robert De Nirot.

A film egyébként már jó ideje ott fekszik a gyártó fiókjában, azonban tavaly a Mélyütés és az Creed: Apollo fia mellett már nem merték megmérettetni, ezért kerül csak az idén a mozikba.

Ami a film történetét illeti, Roberto Duran profi debütálására 1968-ban került sor, amikor a fiú még csak 16 éves volt, karrierje ezt követően 34 évet ölelt fel. 1980 júniusában legyőzte Sugar Ray Leonardot, mellyel elnyerte a WBC középsúlyú világbajnoki övét, majd novemberben ismét a szorítók közé állt egy visszavágóra.  A két legendás sportember, Roberto Duran és edzője, Ray Arcel megváltozatták egymás életét.

A film főszerepében De Niro mellett Édgar Ramírezt láthatjuk, míg a mellékszerepeket olyan színészek alakítják, mint Usher Raymond, Ana de ArmasEllen Barkin és John Turturro.

72 Kőkezű (2016)

akció | dráma | életrajzi

Roberto Duran profi debütálására 1968-ban került sor, amikor a fiú még csak 16 éves volt, karrierje ezt követően 34 évet ölelt fel. 1980 júniusában legyőzte Sugar Ray... több»