Előzetest kapott Adam Sandler és a Netflix westernje, a The Ridiculous 6

Adam Sandler westernparódiája hamarosan a Netflix kínálatában!

A Netflix a sorozatok mellett rákapcsolt a saját gyártású, egész estés filmekre is, melyek mozis forgalmazásra ugyan nem kerülnek, ehelyett bárki megnézheti őket online, amennyiben kifizette a szükséges összeget. A Netflix legutóbbi sikere, az Idris Elbaval forgatott Beasts of No Nation című háborús dráma volt, melyet mind a közönség, mind a szakma kiválóan fogadott.

Kérdéses, hogy ez lesz-e a helyzet Adam Sandler már most  botrányfilmnek kikiáltott produkciójával is. Történt ugyanis, hogy még a forgatáson az indián statiszták otthagyták a forgatást, ugyanis sértőnek érezték a film humorát. A színész-rendező bocsánatot kért, és elmondta, hogy szerinte mindössze félreétséről volt szó. Ez persze mit sem változtat azon, hogy Sandler és Netflix hat filmre kötött exkluzív szerződést. Ezek közül az első a The Ridiculous 6 című western komédia, mely tegnap végre megkapta első előzetesét.

Sandleren kívül a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Steve Buscemi, Taylor Lautner, Nick Nolte, Luke Wilson és Danny Trejo..

A The Ridiculous 6 december 11-én debütál a Netflix kínálatában.