Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Beasts of No Nation (2015)

Beasts of No Nation
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Beasts of No Nation
 
citizenfour99   2016. 03. 09.

Egy mindíg aktuális téma, a gyerekek kiaknázása háborús agymosás céljából, soha nem lehet elég filmet legyártani, ha az némileg újítóan hat. Számomra mély drámai hatást nem ért el, de mindenképpen kárpótol a nagyszerú operatőri munka, és az okos történetvezetés.

 
Ragemarci   2015. 12. 12.

Fukunaga rendezői stílusa, nem egyedi, extrém, de annyira intelligens és profi, hogy mindig várom az új filmjét vagy, hogy intézzen egy újabb zseniális sorozatot.


 
Garadi   2016. 05. 07.

Nagyon megrázó film, de érdemes megnézni, garantáltan elgondolkodtat mindenkit. Nekem picit túl hosszú volt, sok jelenetet feleslegesnek éreztem benne, ezért nem kap ötöst.

Abraham Attah
Idris Elba
Abraham Attah
Idris Elba
Idris Elba
Idris Elba
Idris Elba
Idris Elba
Idris Elba
Idris Elba
Idris Elba
 
És úgy gondolom, ez az amivel a produkció felülemelkedik egzotikumán kívül újszerű vonásokat nem hordozó koncepcióján, kissé leeresztő fináléján, erre a bő két órára ugyanis rettentően közelivé varázsolja nézője számára egy ismeretlen afrikai ország viszonyait. Mindezt pedig teszi egyáltalán nem elborzasztó, sajnáltató jelleggel, hanem a mindennapi élettől a harci szellemen át a gyerekkatonák szenvedéseig mindent egyenrangú érzékletességgel megfestve. Ha ezen a színvonalon folytatja a Netflix, lassan már nem lesz érdemes moziba járnunk. több»

A film összbevétele 90 777 dollár volt (imdb.com).

 

A Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon Abraham Attah (Agu) megkapta a Marcello Mastroianni -díjat.

(citizenfour99)
 

A film 90,777 dollárt termelt, viszont a Netflix-es filmeknél soha nem lehet pontosan tudni a tényleges bevételt.

(citizenfour99)
 

A filmet rendezőCary Fukunaga rendezte a A törvény nevében 1. évadát , a 2-ra a film elkészítése végett mondott nemet.

(citizenfour99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.