James Bond ide vagy oda, Idris Elbából mindenképp kém lesz

Bár még hónapok vannak hátra a Nincs idő meghalni premierjéig, amelyben Daniel Craig utolsó alkalommal bújik James Bond bőrébe, már most számos találgatás kíséri a franchiset azt illetően, ki veszi majd át Craigtől a stafétát.

Az elmúlt hónapok során az egyik legbiztosabb tippnek Idris Elba neve bizonyult, noha az Universal valószínűleg jó ideig várni fog még a hivatalos bejelentéssel. Mindenesetre Elba egész biztosan kém lesz, ha nem is egy 007-es produkcióban, az Apple TV készülő sorozatában egész biztosan.

A projekt egyelőre nem kapott ugyan hivatalosan címet, mindenesetre az már most tudható, hogy a rendezői széket nem más, mint Simon Kinberg foglalta el, aki korábban a Sötét Főnixet készítette.

Elba Hollywood jelenleg egyik legkeresettebb színészének számít, igazi áttörést karrierjében pedig az olyan produkciókban vállalt szerepei hozták meg, mint a Luther, Mandela - Hosszú út a szabadságig, illetve a Netflix saját gyártású filmje, a Hontalan fenevadak.

A Nincs idő meghalni premierjét több alkalommal is elhalasztották, a tervek szerint azonban november 19-től csakugyan debütál a film a hazai mozikban.