Elszabadul a pokol a Stranger Things évadzárójában: Itt 4. évad fináléjának epikus magyar előzetese

Ha tehetnénk, alkut kötnénk Istennel és rávennénk, hogy most azonnal dobja le a Stranger Things 4. évadának 2. felét, ahelyett, hogy másfél hetet kellene várnunk rá. Sajnos még maga Kate Bush sem rendelkezik ezzel a képességgel, bármennyire is világuralomra tört a Running Up That Hill című számával, ami korábban remekül muzsikált a sorozatban. Szerencsére egy új trailer érkezett, amely a július 1-jén fut be és két epikus, hosszú epizódot ígéri, amelyek még hátra vannak.

Hol kezdjük? Ha még nem nézted meg a 4. évad 1. felét, akkor szólunk, hogy a spoiler veszély következik! Úgy tűnik, hogy ez az utolsó pár epizód, ahogyan azt várni lehetett, a szereplők összefogásáról szól, hogy megküzdjenek a nagy gonosz Vecnával - bár, ahogyan Dr. Brenner (Matthew Modine) baljóslatúan hangoztatja ("Hawkins el fog bukni"), ez talán nem lesz elég. Úgy tűnik, Nancynek (Natalia Dyer) sikerült megmenekülnie Vecna bűvköréből, ahol utoljára láttuk, de ő, Robin (Maya Hawke), Steve (Joe Keery), Eddie (Joseph Quinn) és társai nem várnak túl sokáig, hogy visszatérjenek a Felülről lefelé, és szembenézzenek vele.

Eleven (Millie Bobby Brown) az első félidő végén visszanyerte az erejét, miután mélyen elmerült a múltjában történt traumatikus, Vecnával kapcsolatos eseményekben, és eltökélt szándékává vált, hogy újra egyesüljön barátaival és megmentse a világot. Az újonnan szabadult Hopper (David Harbour), Murray (Brett Gelman) és Joyce (Winona Ryder) úgy tűnik, hogy még mindig Oroszországban vannak, és valamilyen örvénylő lényre vagy anyagra bukkannak, amit kétségkívül el kell pusztítaniuk, és további Demogorgonokkal is harcolnak. Kisebb mellékszálakra is vannak utalások, többek között Lucas (Caleb McLaughlin) megütközik a sportoló Jason-nel (Mason Dye), Will (Noah Schnapp) és Mike (Finn Wolfhard) pedig szívből jövő ölelést osztanak meg egymással - lehet, hogy ez az utóhatása annak, hogy Will felfedte érzéseit Mike iránt, amire már nagyon homályosan utaltak a múltban?

Lehet, hogy már csak két epizód van hátra, de a trailer alapján ezek nagyobbak és merészebbek lesznek, mint valaha. A Stranger Things 4. évadának 2. része július 1-től látható a Netflixen.

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»