Ember még nem nézett ki úgy egy film kedvéért, mint Dwayne Johnson (fotó)

Dwayne Johnson sosem aprózta el a felkészülést egy-egy filmszerep kedvéért. A színészről köztudott, hogy mindig csúcsformában van, a készülő Black Adamben látható fizikuma azonban minden eddigieken túltesz.

Bár a fotó nem friss, újra előkerült, miután Dwayne Johnson bejelentette, hogy június 8-án végre jön a Black Adam teljes előzetese, melyből eddig még csak néhány képkockát láthattunk (idelent felelevenítheted). Tény, hogy a sztár a filmre, élete legjobb formáját hozta, és az is kiderült, milyen trükköket is alkalmazott a felkészülés során (sómegvonástól a vízhajtásig, hogy minél 'szárazabb' formában legyen) amelyet persze senkinek sem ajánlott odahaza kipróbálni. Persze mindez meg is hozta a kívánt eredményt, erről árulkodik az alábbi fotó is.

“Nagy hét előtt állunk a Black Adam forgatásán. Néhány félmeztelen felvételt készítünk a bajnokról. Soha nem készültem fel még a karrierem során egy szerepre sem ennyire keményen és elszántan” - írta Johnson még tavaly.

A Black Adam munkálatai azóta véget értek, és már nem is kell sokáig várunk, hogy élete legjobb formájában láthassuk Johnsont a vásznon, ugyanis a film a magyarországi mozis premierjére 2022. októberében kerül sor.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»