Emma Watson is megkönnyezte, itt a Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba új, magyar előzetese

A következő év már egész biztosan jól indul a Harry Potter rajongók számára, hiszen érkezik a Visszatérés Roxfortba, amelyhez frissen kaptunk egy magyar előzetest is.

A Jóbarátok: Újra együtt együtt elképzeléséhez hasonlóan az HBO újra összehozza a kultikus Harry Potter filmszéria sztárjait, amely már most úgy tűnik, hogy tartogat néhány szívmelengető és felemelő pillanatot egyaránt.

“Ez egy erős kötelék, amely mindannyiunkat összeköt. Egy család vagyunk. Mindig részei leszünk egymás életének" - mondja a trailer egyik pillanatában Rupert Grint, Emma Watson pedig szemmel láthatóan a könnyeivel küzd.

“Ezzel a színészgárdával együtt újra ott van a varázslat a levegőben, hiszen mindannyian hazatérnek Roxfortba, oda, ahol 20 évvel ezelőtt minden elkezdődött” - nyilatkozta a műsor producere, Casey Patterson. A regényfolyam szerzője, J. K. Rowling azonban nem lesz jelen a produkcióban, ugyanakkor néhány eddig sosem látott archív felvételen ő maga is visszatér.

A Visszatérés Roxfortba tehát 2022. január elsején debütál az HBO Max műsorkínálatában nem kisebb nevekkel a fedélzeten, mint Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Gary Oldman, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter és Tom Felton.

családi | dokumentum

A Harry Potter-széria sztárjai visszatérnek az első film megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából. Az eredeti szereplők az HBO Max jóvoltából találkoznak újra. A... több»