Emma Watson is szerepel a Fekete Özvegy-filmben?

Nem túl sokat hallani mostanában a Fekete Özvegy-filmről, amelynek még pontos premierdátuma sincs – de hát tudjuk, milyen a Marvel: egyrészt szeret titkolózni, másrészt pedig igen nagy dobásra készülnek jelenleg a Bosszúállók: Végjátékkal, és addig nem igazán szeretnének semmi kiszivárogtatni, ki ne derüljön valami titkos a történetről.

Ám most felröppent egy izgalmas pletyka, ami nagyjából borítékolja, hogy a színfalak mögött javában zajlik a munka a filmen: a meg nem erősített és nem hivatalos forrásból származó hírek szerint Scarlett Johansson mellett egy másik hatalmas sztár, Emma Watson is feltűnne a filmben.

A pletykák szerint a színésznő még nem volt ugyan meghallgatáson, de már javában folynak a tárgyalások arról, hogy a Harry Potter-filmek sztárja és Hollywood egyik legkelendőbb fiatal színésznője csatlakozzon a Marvel filmes univerzumához.

Ami első látásra lehet, hogy furcsának tűnik: elvégre a színésznő eddig nem egészen erről volt ismert, de ami késik, nem múlik, ugye. Másrészt valóban nagy húzónév lehet, illetve szellemiségét tekintve (erős női karakterek a középpontban) még passzolhat is a film az életművébe.

Az még nem tiszta, hogy a színésznőnek egy, a képregények univerzumában már létező karaktert szánnak, vagy egy új szereplőt írnának neki, de a kiindulási pont, hogy a szóban forgó karakter egy igen kemény, női James Bond-szerű alak.

Ha a hír igaz, akkor nagyon izgalmasan alakulhat a Fekete Özvegy sorsa – ha nem, akkor érdekes gondolatkísérletet folytattunk le.