A holnap határa azon “ritkaságok” közé tartozik, amely alig hét évvel a megjelenésük után már igazi kultikus filmnek mondható, és amellyel kapcsolatban szinte képtelenség elhinni, hogy nem kapott folytatást.

Még a tavalyi évben maga a rendező, Doug Liman borzolta a kedélyeket azzal, hogy megosztott egy fotót az Instagramon, amelyen Alison Winterrel és Matthew Robinsonnal épp a folytatás vázlatán dolgoznak. Jegyzetek szemmel láthatóan bőven készültek a második rész forgatókönyvéhez, amelyről sajnos azóta sem hallottunk semmit sem.

Emily Blunt viszont a napokban egy friss interjúban elhintette, hogy ettől függetlenül csakugyan elkészülhet A holnap határa 2, csak épp néhány “apróság” akadályozza, hogy a stáb csakugyan belevágjon a munkálatokba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Doug Liman (@dougliman) által megosztott bejegyzés

Mondani se kell persze, hogy elsősorban pénzre lenne szükség, Blunt viszont azt is elmondta, hogy jelen pillanatban egyszerűen képtelenség egy olyan ütemtervet felállítani, amely mindenkinek megfelelő lenne.

A holnap határa 100 millió dolláros költségvetésből készült, amely a színésznő elmondása szerint nem kis feszültséget okozott benne, hiszen korábban nem igazán vett részt ekkora volumenű produkcióban.