Ennyi lett volna? Stallone szögre akasztotta a bokszkesztyűket

Sylvester Stallone izgalmas időszak elébe néz, a színész a közelmúltban végzett a SSamaritan munkálataival, a jövőben pedig a Little America produkción dolgozik majd, illetve jó eséllyel elkészülhet A feldáldozhatók negyedik része is.

Továbbra is kérdés azonban, hogy Sly vajon visszatér-e majd Rocky Balboa szerepében a Creed III-ban. A projekttel kapcsolatban az már most tudható, hogy Michael B. Jordan nem csupán szerepel majd a filmben, hanem ő is rendezi a folytatást.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés

Maga Stallone egyébként egy instaposzt kapcsán reagált arra, hogy a Creed III munkálataiban már nem vesz részt. Csüggedésre viszont nincs ok, hiszen a közelmúltban Stallone néhány jegyzetéről is megosztott egy fotót, amely lényegében egy Rocky előzménysorozat vázlata, így valószínűleg csupán idő kérdése, mikor csap le az ötletre egy streaming szolgáltató.

83 Creed II.  (2018)

dráma | sportfilm

Adonis Creed élete az egyensúly kereséséről szól magánélete és sportolói pályája között. A bokszoló élete meccsére készül, és egy olyan ellenféllel kell szembenéznie,... több»