Új rekorder született, már ami az AppleTV+ legnézettebb sorozatait illeti. Az új rekorder pedig nem más, mint a Laura Dave bestseller regénye alapján készült Az utolsó szavai. A bő egy hónapja debütált sorozat igazi közönségkedvenceket utasított maga mögé.

Az utolsó szavai történetének főhőse Hannah, aki egy nap arra ér haza, hogy férje eltűnt. Csak egy üzenetet hagyott hátra, amelyben arra kéri Hannah-t, hogy mindenáron védje meg a mostohalányát, Bailey-t. A nő és a lány kezdettől fogva nem jöttek ki jól, most mégis össze kell fogniuk, hogy kiderítsék, mi történt. Találnak egy táskányi pénzt és nagyon úgy tűnik, hogy Hannah férje nem az volt, akinek mutatta magát.

A sorozat április közepén debütált az AppleTV+-on és az első 31 napban minden egyes epizód több mint egymillió nézőt ért el. A legelső részt 3,4 millióan nézték meg, ezzel a szolgáltató idei legnézettebb drámaepizódja lett. A Nielsen felmérése szerint a sorozat az első 31 napja alatt összesen 4,5 millió emberhez ért el, ami rekord a csatornánál. Ráadásul olyan közönségkedvenceket szorított maga mögé, mint a Fekete madár (2,6 millió néző) vagy az Utolsó befutók (1,9 millió néző).

Az utolsó szavai főhősét Jennifer Garner alakítja, a mostohalányát pedig Angourie Rice. Az eltűnt férjet Nikolaj Coster-Waldau formálja meg.