A kreatív média demokratizálódásának egyik legjobb aspektusa, hogy szinte bárki írhat és kiadhat egy regényt.

A modern korban nagyon sok szerzőt láttunk, akik magánkiadással kezdték a pályafutásukat. Ez azt is eredményezi, hogy jó néhány olyan alműfaj, amelyről sokan nem is tudnak, hogy létezik, egyre inkább a mainstreambe kerül.

Az egyik ilyen alműfaj, amely elég népszerű, a dinoszaurusz-erotika. Igen, jól olvastátok. És, hogy mi köze van ennek a The Playlist cikkéhez, amely Emerald Fennell díjnyertes filmrendezőről szól? Nos, ha megtehetné, talán ő lenne az, aki elkészítené az első mainstream dinoszauruszos erotikus filmet, és azt határozottan a Jurassic Park franchise világában képzeli el. 

A Deadline-nak adott interjújában Emerald Fennellt (Ígéretes fiatal nő) arról kérdezték, hogy van-e olyan álomprojekt, amit szívesen elkészítene.

Bár még meglehetősen új a filmkészítés világában, szerencsésnek mondhatja magát, hiszen már sikerült néhány álomprojektet megvalósítania. Most egy olyan - meredek - projektről beszélt nyíltan, amit nagyon szeretne megcsinálni. 

"Őszintén szólva úgy érzem, hogy nagyon szerencsés voltam. Már eddig is megvalósíthattam álmaim projektjeit" - mondta Fennell - "De minden idők kedvenc - dínós - filmje a Jurassic Park, úgyhogy nagyon szívesen beszállnék a dinoszauruszok közé. Nos, mindenekelőtt nagyon erotikus vonalon."

"Azt hiszem, az emberek és a dinoszauruszok eljutottak abba a szakaszba az együtt töltött idő alatt, amikor a dolgok már kezdenek elég izgalmassá válni. Szóval, van egy házasság egy ember és egy velociraptor között, és ez alapvetően egy családi dráma." - folytatta a rendező.

Feltételezhetjük, hogy Fennell valószínűleg csak szórakozik és ez az egész egy fricska a minden pletykára éhes bulvárnak, de tegyünk úgy egy pillanatra, mintha 100 százalékig őszinte lenne. Valóban érdekelne bárkit is egy erotikus dráma, amelyben valaki egy velociraptorral házasodott össze?

Mint említettük, úgy tűnik, ennek a történetnek a változatai léteznek regényekben (és talán más médiumokban), tehát közönség van. De az az elképzelés, hogy az Universal milliókat tesz le egy fajok közötti "akciófilmre", enyhén szólva is erőltetettnek tűnik.

akció | kaland | katasztrófafilm | sci-fi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

John Hammond, a vállalkozó kedvű, excentrikus milliárdos borostyánba zárt dinoszauruszvérből újraalkotja az őslényeket. Mindössze hónapokkal a tervezett megnyitás előtt... több»