A Margot Robbie főszereplésével készülő Karib-tenger kalózai film jövője igencsak kérdésessé vált. A színésznő nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a Disney ejtette a projektet, ám úgy tűnik, mégis van némi remény arra, hogy elkészüljön egy másik produkció.

A franchise producere, Jerry Bruckheimer a Collider magazinnak adott interjúban ugyanis arról beszélt, hogy bár a Margot Robbie-féle Karib-tenger kalózai film helyett egy másik projekt munkálataira helyezték a hangsúlyt az elmúlt időszakban, ami nem kizárt, hogy szintén, hogy női karakterközpontú lesz.

“Úgy gondolom, hogy az a forgatókönyv egy bizonyos ponton elő fog kerülni. Két különböző történetet dolgoztunk ki a 'Kalózok'-hoz, és a másik előbb halad előre, úgyhogy ezen dolgozunk, hogy megpróbáljuk azt elkészíteni” - jegyezte meg Bruckheimer.

A Variety 2020 nyarán számolt be arról, hogy a Disney a korai fejlesztési szakaszban van Robbie "Kalózok" filmjén, valamint egy második rebooton, amelyet a franchise veteránja, Ted Elliott és a Csernobil alkotója, Craig Mazin ír.

“Volt egy ötletünk, és már régóta fejlesztettük, hogy inkább egy női főszereplő legyen, nem teljesen női főszereplő, csak egy másfajta történet -, amiről úgy gondoltuk, hogy nagyon király lett volna. De azt hiszem, nem akarták megcsinálni” - nyilatkozta Margot Robbie korábban a Vanity Fairnek.

Egyelőre persze az is kérdéses, hogy Johnny Depp visszatér-e majd Jack Sparrow kapitányként, erre pedig úgy néz ki, hogy egy ideig nem is kapnak határozott választ a franchise rajongói.

akció | fantasy | kaland

A jólelkű kovácsfiú, Will Turner (Orlando Bloom) elvei ellenére szövetkezik a Jack Sparrow (Johnny Depp) vezette kalózokkal, hogy megmentse gyermekkori szerelmét, Elizabeth Swant... több»