Erről szól majd a Star Wars első spin-offja, kiszivárgott az ízelítő előzetes

Alig volt ideje a rajongóknak felocsúdni a Star Wars VII zseniális előzetese okozta ámulatból, máris itt a következő adag.

A nagyszabású anheimi Star Wars-ünnepség keretein belül a Disney mindent megtett, hogy kielégítse a rajongókat. Az ébredő erő első előzetesén túl a rendezvényen bemutatták a franchise első spin-offjának, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet ízelítő előzetesét, melyről természetesen felvétel is készült, és bár a minőség hagy kivetnivalót maga után, azért a háttérben elég markánsan kivehető a Halálcsillag.

Ezzel együtt a Star Wars hivatalos Twitter csatornájára kikerült a Gareth Edwards (Godzilla, 2014) rendezésében készülő spin-off rövid sztorija is, mely szerint ellenállók egy csapata merész küldetésre vállalkozik. A tervük nem más, mint megszerezni a Halálcsillag terveit.

A film rendezője megerősítette továbbá, hogy a Rogue One története a Sithek bosszúja és a Star Wars IV. - Egy új remény között játszódik majd, valamint azt, hogy az előző és a jövőbeli Star Wars-filmektől teljesen független produkcióban gondolkodnak, így például nem köti őket a zsáner sem. Éppen ezért az eddigi információk szerint egy valódi heist-filmre számíthatunk, melyben a Jedik nem kapnak majd szerepet.

A Rogue One 2016. decemberében debütál a mozikban.