Stephen Dorfftól csakugyan nem áll távol a Marvellel szemben megfogalmazott éles kritikai hang.

A színész még 2021-ben a The Independentnek adott interjúban nevezte egyszerűen csak “szégyennek” a Fekete Özvegy filmet, majd azt is hozzátette, hogy Scarlett Johanssont is csak egyszerűen szégyenli. Dorff még az 1998-ban megjelent Pengében szerepelt, ehhez kapcsolódóan pedig leszögezte, hogy ma már csak akkor vállal képregényfilmben szerepet, ha azok olyanok lennének, amikor ő “kezdte a szakmát”.

“Ez a sok más szemét egyszerűen kínos, érted, mire gondolok? Úgy értem, Isten áldja őket, egy csomó pénzt keresnek, de a filmjeik sz@rok. És senki sem fog emlékezni rájuk. Senki sem fog emlékezni a Black Adamre a nap végén. Azt a filmet meg sem néztem, annyira rosszul nézett ki” - jegyezte meg nevetve a színész újabban a The Daily Beastnek.

Dorff szerint a mozi jövője az olyan feltörekvő új tehetségekben rejlik, mint Eddie Alcazar rendező, aki a Sundance-en bemutatott Divinity filmjével aratott nagy sikert, és amelyben Dorff is szerepet kapott.

A Marvel jelenleg egy új Penge-filmet fejleszt az MCU-hoz, amelynek főszerepében  Mahershala Ali lesz látható, de Dorff szerint esély sincs rá, hogy ez a produkció felülmúlja majd az eredetit.

“A Marvel amúgy is hozzászokott, hogy én szidom őket. Hogy halad a Penge film, amihez nem tudtok rendezőt találni? Persze, hogy nem, mert bárki, aki odamegy, mindenki csak röhögni fog, mert mi már megcsináltuk a legjobbat” - tette hozzá a színész.

80 Penge  (1998)

akció | horror | sci-fi

Penge, a különleges képességekkel megáldott félig ember, félig vámpír gyerekkora óta egy barátjával karöltve irtja a vámpírokat. Miután a férfi megmenti a bájos doktornő,... több»