A Netflix aktuális közönségkedvence egy picit romantikus, de szörnyen szellemes vígjáték, a Szerelem és szörnyek. A filmben fiatalok harcolnak a túlélésért a gigantikusra nőtt rovarokkal és egyéb lényekkel. És e fiatalok között nem csak a főszereplő lehet ismerős.

A sztori szerint egy globális katasztrófa miatt a világ minden pontján hirtelen nőni és mutálódni kezdtek az állatok és rovarok. Végül ezek szépen ki is irtják az emberiséget, akik szinte semmit sem tudtak tenni ellenük. Az okosabbja a nyílt és garantáltan végzetes harc helyett inkább bespejzolt valami barlangban, pincében vagy bunkerben és várta, hogy majd mások megoldják a helyzetet.

A film főszerepét Dylan O'Brien alakítja, akit több sikeres filmben és sorozatban is láthattunk már korábban. Többek közt Az útvesztőben és az Űrdongóban is. De nem ő az egyetlen szereplő, aki megfordult már korábban nagy költségvetésű filmben.

Ariana Greenblatt egy kislányt alakít, aki segít a főhősnek megküzdeni a szörnyekkel. Őt is láthattuk már korábban, csak épp nem biztos, hogy most felismerjük. Ariana Greenblatt ugyanis az egyik legnépszerűbb szuperhősmoziban is megmutatta már a tehetségét. Még mindig nincs meg?

Ő játszotta el a fiatal Gamorát a Bosszúállók: Végtelen háborúban Thanos oldalán. Ugye, hogy így már képben vagytok?