A Marvel vagy még jobban fel akarja hájpolni az amúgy is világszerte milliók által várt Pókember: Idegenbent, vagy csak egy újabb próbálkozást tesz, hogy végre megdöntse az Avatar rekordját. Hivatalos válaszra ezt a kérdést illetően ne számítsunk, de a tények azok tények: visszatér a mozikba a Bosszúállók: Végjáték.

Bár a magyar piacról nem szól a fáma, a tengerentúlon jövő héten újra mozikba kerül minden idők második legnagyobb bevételű filmje, a Bosszúállók: Végjáték. Bár a Marvel vezére, Kevin Feige egyértelművé tette a Pókember: Idegenben sajtókörútjának londoni állomásán, hogy nem egy bővített rendezői változatról van szó, néhány korábban nem látott jelenet azonban bekerült a produkcióba. Ezek közé tartozik egy stáblista utáni jelenet, egy főhajtás a nem sokkal a premier előtt elhunyt Stan Lee előtt (a film egy bizonyos pontján), de Feige elmondása alapján további meglepetésekre is számíthatnak majd a nézők.

A rossz nyelvek szerint a dolognak elsősorban ahhoz van köze, hogy a Végjáték (Joe RussoAnthony Russo) végre valahára megdöntse az Avatar rekordját, ehhez pedig már csak néhány millióra van szüksége. Ugyanis míg a Marvel nagy fináléjának összbevételei 2,743 milliárd dolláron állnak, addig James Cameron szuperprodukciója 2,788 milliárdot kaszált globálisan. Ha a Bosszúállók 4 nem csak az USÁ-ban tér vissza a mozikba, biztosan megtörténik a helycsere, és amint ez bekövetkezik, ezeken a hasábokon feltétlenül be fogunk számolni róla.

Ha az új változat nem is kerül hazai forgalmazásra (várjuk a hivatalos információkat), a szuperhősfilmek kedvelői nem maradnak program nélkül, ugyanis a Pókember – Idegenben július 4-én debütál Magyarországon.