77 Reacher  (2022)

Kétségtelen, hogy Tom Cruise az egyik legütősebb alakítását hozta a Jack Reacher filmekben, az Amazon új sorozata azonban még erre is képes rátenni egy lapáttal.

A szinte kultikusnak számító filmek után ugyanis sorozatváltozatot kap a karakter, a Reacher címmel debütáló széria főszerepében Alan Ritchson lesz látható, akit korábban Az éhezők viadala: Futótűz, az Új csaj, a Titánok, a Blood Drive és még számos nagysikerű produkció kapcsán ismerhetett meg a szélesebb nézőközönség.

“Ha elképzelem magam előtt Reacher karakterét, aki mondjuk belép egy bárba, a szoba hőmérséklete azonnal lehűl, az emberek a fejüket forgatják, hogy mégis mi lehet ez. Ez történik még akkor is, ha nincsenek közvetlen veszélyben” - nyilatkozta a Reacher forgatókönyvírója, Lee Child az Entertainment Weekly magazinnak.

A Reacher rendezői székét Lin Oeding foglalhatta el, további szerepkebben pedig Willa Fitzgerald, Kristin Kreuk, Matthew Marsden, Lara Jean Chorostecki, Maxwell Jenkins és Bruce McGill lesznek láthatóak.

A Reacher 2022. áprilisában debütál az Amazon Prime Video műsorkínálatában, addig viszont érdemes csekkolni az előzetest.