Ez a karakter kapta a legtöbb játékidőt a Bosszúállók: Végjátékban

Izgalmas videó érkezett arról, pontosan mennyi játékidőt is kaptak az egyes karakterek a Bosszúállók: Végtelen háborúban és a Végjátékban.

Bár Thanos a Végtelen háborúban viszonylag sokat szerepelt, az utolsó felvonásban jóval kevesebb idő jutott a számára, minthogy a Végjáték cselekménye főként a megmaradt hősökre fókuszál, ahogy az időutazás segítségével megpróbálják visszafordítani a tragikus eseményeket. Az őrült titán így is 2272 másodperc erejéig volt látható a történetben, mindez pedig a második helyezésre volt elegendő.

A harmadik helyen Amerika Kapitány végzett 2121 másodperccel, amely talán egy kissé kevésnek is tűnhet ahhoz képest, hogy az MCU egyik központi figurájának számít, ezzel szemben Gamora 1275 másodpercig volt látható. Az ő személye bizonyos szempontból összeköti az Végtelen háború és a Végjáték cselekményét, így ebből a szempontból egészen szép „eredménynek” számít mindez.

De nem szeretnénk tovább húzni az időt, hiszen a legtöbbet szerepelt karakter nem más, mint Tony Stark 3001 másodperccel, amely akár szimbolikusan is érthető. Szép lezárásnak számít, hiszen Vasember nagy valószínűséggel nem lesz többet látható a jövőben a Marvel filmes univerzumában.

akció | kaland | sci-fi

Thanos (Josh Brolin) betartotta az ígéretét, végrehajtotta a tervét és megsemmisítette az univerzum felét. A Bosszúállók tehetetlenek, a Földön eluralkodott a káosz. Amerika... több»