Az elmúlt hetekben a Netflix egyik saját gyártású sorozata uralta a legnagyobb streaming szolgáltató nézettségi toplistáját. Ez a Vágyak/Valóság, amely jó példája annak, hogy a nézők nem mindig azokat a filmeket vagy sorozatokat részesítik előnyben, amelyek magas minőséget képviselnek. Az erotikával alaposan nyakon öntött sorozat azonban most komoly kihívót kapott, amely le is taszította a trónról.

A trónkövetelő pedig nem más, mint a szintén Netflix által készített Én még sosem..., amelynek első évada idén áprilisban debütált, a napokban pedig befutott a második szezon. És a magyar nézők oly mértékben rá is csaptak, hogy a nézettségi lista élére repítették a sorozatot.

Az Én még sosem... egy indiai-amerikai tinilányról, Deviről szól, akinek származása miatt eleve nehezebb beilleszkednie az iskolában, de az apja elvesztése csak tovább ront a dolgokon. Végül Devire rátalál ugyan a szerelem, ám ettől csak még bonyolultabbá válik az élete.

A sorozat alapötletét a népszerű színész és humorista, Mindy Kaling élete adta, aki egyébként producerként felügyeli a forgatásokat. Ami pedig a sorozat népszerűségét illeti, elég sokatmondó adat, hogy a Rotten Tomatoes oldalán a kritikusoktól 96, a nézőktől pedig 87 százalékos tetszési indexet tudott összehozni. Itt, a Mafabon is elég jó véleménnyel vannak róla az olvasók, hiszen 85 százalékos mutatóval rendelkezik.

Érdekesség, a Vágyak/Valóság, amelyet most letaszított a trónról, mindössze 36 százalékos mutatóval bír…