Figyelem, cikkünk durva spoilereket tartalmaz! A Bosszúállók: Végjáték nem volt híján epikus jeleneteknek, különösen nem Thort illetően, aki már a film elején lecsapta Thanos fejét, majd Lebowskiként masírozott végig a filmen, hogy a nagy fináléban minden erejét bevetve küzdjön az őrült titán serege ellen. De vajon melyik volt Chris Hemsworth kedvenc jelenete az összes közül?

A Chris Hemsworth által alakított Thor kétségkívül az egyik központi karaktere volt a  Bosszúállók 4-nek, és egyben az egyik legemlékezetesebb is. Kövér Thor karaktere sokak számára okozott meglepetést, és sokakat is nevettetett meg, nem mellesleg pedig új ívet és irányt adott a karakternek. 

De melyik Hemsworth kedvence? Amikor átadja Új Asgard irányítását Valkűrnek? Amikor lecsapja Thanos fejét? Amikor kövéren, szakállal jelenet meg a mozivásznon? Vagy amikor kiderült, hogy Amerika Kapitány méltó arra, hogy használja a pörölyét? Nos, ezek közül egyik sem. 

A Twitteren megosztott rövid videó szerint a számára legkedvesebb jelenet az, amikor visszaveszi Amerika Kapitánytól a Vihartörőt, és inkább a régi, kisebb kalapácsát bízza a társára. Thor ezzel továbbra is megtartotta alfa szerepét a Bosszúállók között, de egyértelműen büszkeséggel töltötte el, hogy Kapitány az ikonikus pöröllyel szállhat szembe Thanos végtelennek tűnő seregével.

És nektek, melyik a kedvenc jelenetetek tőle?