Ez lesz a Marvel első X-Men filmje? Kész a forgatókönyv!

Bár egyelőre rejtély, miként is alakul pontosan a Fantasztikus négyes jövője a Marvelnél, hiszen ebben az évben került a Disney-hez a Fox stúdió, ezzel együtt pedig számtalan szuperhős megfilmesítési joga.

Az idei Sand Diegó-i Comic Conon maga a Marvel elnöke, Kevin Feige jelentette be, hogy elkészülhet a fenti széria rebbotja, egyelőre azonban csendes a produkció háza tája. Az utóbbi időben azonban kevés szó esik arról, hogy a Fargo és a Légió egyik alkotója, Noah Hawley még a Fox stúdió számára megírta a Fátum Doktor forgatókönyvét.

Annyi bizonyos, hogy a Disney alaposan átgondolja a stratégiáját, mely „megörökölt” ötleteket is kívánja elkészíteni, az viszont egyelőre tudható, hogy a Fátum Doktort nem kukázták a stúdiónál.

A kérdésre, hogy valóban elkészül-e a jövőben a film, maga Hawley se tudott egyelőre biztosat válaszolni. „Valaki azt mondta, hogy létezik egy olyan dolog a világon, mint a ’vakáció’, amikor az ember egyáltalán nem dolgozik, egyelőre most ez hangzik a legérdekesebben számomra” – nyilatkozta a forgatókönyvíró.