Ez most az 5 legnépszerűbb streaming sorozat, és ezekről tényleg vétek lenne lemaradni

Az év utolsó napjaiban sem hagynak minket unatkozni a streamingszolgáltatók. Alábbi összeállításunkban ugyanis öt olyan sorozatot szeretnénk mutatni nektek, amelyek hatalmas sikert értek el vlágszerte az előfizetők körében, így nektek sem érdemes lemaradni róluk!

dráma | misztikus | thriller

Disney+

Darby Hart, a Z generációs amatőr detektív megpróbál megoldani egy gyilkossági ügyet egy eldugott menedékhelyen. több»

A hét epizódból álló széria egy Debby történetét meséli el, aki techguruként és magánnyomozóként éli mindennapait. Rövidesen egy rejtélyes ügy kellős közepén találja magát, amelynek szálai egyenesen Izlandra vezetnek. A széria főszerepeiben egyébként nem kisebb nevek, mint Clive OwenBrit MarlingAlice BragaHarris Dickinson és Emma Corrin láthatók.

dráma | krimi | thriller

A második évad a Wondery podcast legutóbbi, harmadik évada alapján a "Csodatevő ember" történetére fog koncentrálni. Paolo Macchiarini egy elbűvölő sebész, aki innovatív... több»

A Peacock sikersorozatának, a Dr. Death 2. évada Paolo Macchiarini elképesztő történetét tárja elénk, aki egykor világhírű sebész volt, és irigylésre méltóan sok híres pácienssel büszkélkedhetett.  Ha láttad a nemrég megjelent háromrészes Netflix-dokumentumfilmet, a Paolo Macchiarini, a kegyvesztett sebész, akkor ezt a szériát sem érdemes kihagyni.

akció | animáció | kaland

Disney+

A második évadban a Multiverzum Őrei megalakulását követően a Figyelő folytatja a furcsa világok felfedezését, új hősökkel találkozik, és gondoskodik a multiverzum... több»

Folytatódik a Marvel animációs sorozata, amelye ikonikus pillanatokat gondol újra, hiszen a cselekmény több szála is alternatív univerzumokban játszódik, mindezt ráadásul tömör és rövid változatban, ám ennek ellenére a nézőben mégsem marad hiányérzet. 

akció | dráma | krimi | thriller

Amazon Prime Video

Jack Reacher, aki csomagok nélkül, csavargóként járja az Egyesült Államokat, szokatlan, névtelen átutalást vesz észre a bankszámláján. Valaki 1030 dollárt küldött neki.... több»

A Lee Child azonos című regényfolyamán alapuló sorozat 2. évada kifejezetten a Bad Luck and Trouble című könyvből, a sorozat 11. kötetéből merít. A címszereplő veterán katonai rendőrnyomozó, és a sorozat új évadában kódolt üzenetet kap, miszerint egykori amerikai katonai egységének tagjait egymás után gyilkolják meg, így hősünkre hárul a feladat, hogy utánajárjon a dolognak.

akció | családi | kaland

Disney+

A félisten Percy Jackson Amerikát járja, hogy megakadályozza az olimpiai istenek közötti háborút. több»

Az e heti legnépszerűbb tévéműsorok listájának első helyezettje a Disney+ a Rick Riordan író fantasy regénysorozatának adaptációja, amely ráadásul 96%-os kritikai értékelés kapott a Rotten Tomatoes portálon. A Variety magazin értesülése szerint a nyolc epizódból álló sorozat 13,3 millió megtekintést kapott a premiert követő első hat napban.