73 Free Guy  (2021)

Azt persze mindenképp szeretnénk előre leszögezni, hogy nem is Zöld Lámpás az. Mindenesetre Ryan Reynolds egy kisebb döbbenetet váltott ki az idei CCXP közönségében, amikor elárulta, melyik saját filmje áll csakugyan legközelebb a szívéhez.

Reynolds nem érkezett üres kézzel a panelbeszélgetésre, személyesen mutatat be legújabb filmjének, a Free Guy előzetesét. A film története egy Guy fickóról szól, aki mondhatni békésen éli mindennapjait egyszerű banki állásában.

Minden a feje tetejére áll, amikor Guy rádöbben, ő nem több csupán egy Grand Theft Auto-hoz hasonló open world akciójáték főhősénél. És ha mindez még nem lenne elég, kiderül, hogy a játék fejlesztését hamarosan leállítják, így Guy saját kezébe veszi a dolgot, és persze mindent megtesz, hogy megmentse világát, Free Cityt.

Reynolds az előzetes levetítése után pedig tehát azt is elárulta, hogy ez az a film, amely számára a legközelebb áll.

„A Free Guy a legkedvesebb film, amin valaha dolgoztam, és ezt tényleg sokat jelent, hiszen részt vettem a Deadpool munkálataiban is” – jegyezte meg a színész. „Nagyon azt szerettem volna, ha ezzel a filmmel, ha a Vissza a jövőbe futurizmusát a modern generáció számára is elhozzuk” – tette hozzá Reynolds.

Bár a Free Guy csupán jövőre, azaz 2020. július 2-án kerül forgalmazásba a hazai mozikban, addig is mindenképpen érdemes rálesni a film előzetesére, amely alapján, ha nem is lehet még egyelőre eldönteni, valóban felülmúlja-e a Deadpoolt, de garantáltan segít ráhangolódni.