Hamarosan megérkezik a mozikba a Fekete Özvegy, ezzel pedig elrajtol az MCU negyedik fázisa. 

Bár a stúdiónál kissé szokatlan módon oldották meg ezzel a megjelenéssel a Marvel szuperhősfilmek történeti linearitását, most úgy tűnik, hogy arra is fény derült, miért kellett mostanáig várni a Fekete Özvegyre.

Az Entertainment Weekly magazinnak adott friss interjújában Scarlett Johansson ugyanis elárulta, miért nem jelenhetett meg volna akár évekkel korábban a film. A kiadvány közöl mindemellett egy exkluzív fotósorozatot is a Fekete Özvegy promója kapcsán, amelyet a fenti galériában meg is tekinthettek.

“Valahányszor azt mondták nekem, hogy a Fekete Özvegynek már 10 évvel ezelőtt meg kellett volna jelennie, csak azt tudom felelni, hogy nem lett volna annyira fajsúlyos. Nem készíthettük volna el, ennek a filmnek most kell megtörténnie, mivel 10 évvel korábban nem felelt volna meg a korszellemnek” - nyilatkozta a színésznő.

Bár a teljes szinopszis továbbra sem ismert, az idén áprilisban mozikba kerülő Fekete Özvegy cselekménye az Amerika kapitány: Polgárháború és a Végtelen háború történései között játszódik majd, amelyben várhatóan jobban megismerhetik majd a rajongók a Bosszúállók egyik legtitokzatosabb karakterét, Natasha Romanoffoot.