A színészről, aki a Harry Potter franchise-nak köszönheti a hírnevét, a közelmúltban derült ki, hogy kis híján otthagyta a teljes szériát, most az is kiderült, hogy végig sem nézte a filmeket.

Bár az elmúlt években több filmben is láthattuk, ha felmerül Rupert Grint neve, szinte biztos, hogy mindenkinek Ronald Weasley karaktere ugrik be elsőre.  

Grint, akit jelenleg a BB1 sorozatában, a The ABC Murdersben láthat a közönség a Radio Times-nak adott interjújában elárulta, hogy az utolsó négy Harry Potter-filmet mindmáig nem nézte meg.

"A régiek még rendben vannak. Több idő telt el azok óta, nagyobb távolságot tudok teremteni attól a kis sráctól, aki voltam" - mondta, majd azzal folytatta, hogy a 2001-es Bölcsek köve óta csak a közelmúltban nézte meg újra a filmet.

"Nemrégiben megnéztem a Harry Potter és a bölcsek köve-t, igazából ez volt az első alkalom a premier óta, és kimondottan élveztem. De az újabbak, azokat még képtelen lennék. Valószínűleg Az azkabani fogolyig el fogok menni, de nem tovább" - árulta el.

Nem ez az első eset, hogy Grint meglepetést okoz a franchise rajongóinak. Egy 2018-as októberi interjújában a The Independentnek azt is elmondta, hogy gyerekként olyan tehernek érezte a Ronald szerepét, hogy A tűz serlege után ki akart szállni. "Minden nagyon más és egy kicsit ijesztő volt akkoriban."