Reese Witherspoon egy friss interjúban beszélt arról, milyen érzés is volt számára megélni feltörekvő színésznőként Hollywoodot.

Witherspoon a Harper's Bazaarnak adott interjúban mondta el, hogy annak idején a Fear című film forgatásán szerzett tapasztalatai késztették arra, hogy komolyabban is kiálljon a nők érdekeiért a szakmában.

A színésznő Mark Wahlberggel közösen forgatott Rettegés szexjelenetéről is beszélt, amelyhez még a felvételek előtt testdublőrt kért. “Nem volt ráhatásom a helyzetre. A dolog nem volt benne kifejezetten a forgatókönyvben, és hogy ez meg fog történni, az valószínűleg sokkal inkább a rendező fejében volt kigondolva, aki a forgatáson kérdezte meg, ‘vállalom-e’, amelyre nemleges választ adtam” - mondta a színésznő.

“Nem traumatizált a dolog, persze meghatározó tapasztalat mindez. Megértettem, hogy hol a helyem a filmkészítés rangsorában. Azt hiszem, ez is egy olyan történet, ami arra késztetett, hogy a ‘változás ügynöke’ legyek” - tette hozzá Witherspoon.

A színésznő azt is elmondta, hogy fontos volt számára mindig is, hogy gyermekei hogyan tekintenek majd rá, így olyan nővé akart válni, akire felnéznek.

83 Rettegés  (1996)

dráma | thriller

Nicole David-ben megtalálta az az álomférfit, akire mindig is vágyott. Erős, érzékeny és mindennél jobban szereti őt! De a tökéletes férfi nem az, akinek látszik és Nicole... több»