Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Rettegés
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
indingo   2019. 04. 29.

legújabb vélemény

Ez az a film, amiről nem is tudja az ember, mit is írjon. A kezdet után beindul, de hiába szeretnénk átérezni a család félelmét, valahogy annyira nem jön át. Tanulságképpen azért érdemes megnézni.

 
Berto49   2017. 09. 26.

’96-os elég harmatosra sikeredett film. Aki igazán nem tetszett, az Reese Witherspoon, nem tudom, hogy sokan mit esznek rajta?! Olyan mint egy porcelán baba a szőkés cáfertás hajával és a kék szemeivel, a színészi játék meg ismeretlen előtte. A sok filmszerep következtében kissé kikupálódott, például a "Vadon" című filmben elég jól játszott.


 
Owotonor   2019. 02. 02.

A szerelmi szál tetszett a filmben, Mark Wahlberg gonoszba átmenő alakítása, ha nem is volt erőteljes viszonylag meggyőzőtt, a durvább részek ezt megerősítették bennem, a hullámvasútas rész volt az egyik csúcspont a filmben szó szerint, a zene pedig nagyon passzolt ehhez a jelenethez.

 
Adepto   2016. 02. 21.

Elképesztően jó film, amit hihetetlen, hogy csak nemrégiben láttam. A történet érdekes, a színészi játék minden karakter esetében tökéletes. A kisvárosi miliő, az elszigetelt ház csak fokozza a hangulatot. A sztori íve rendkívül jól megalkotott, tele kisebb nagyobb csavarokkal és olyan jelenetekkel, amik biztos, hogy évek múlva is eszünkbe jutnak. Mindenképpen Mark Wahlberg egyik legnagyobb alakítása! Megnézése igencsak ajánlott!

 
stomachh   2019. 01. 09.

Namost eleg vegyes erzeseim vannak. Alapvetoen ez egy jo film lehetett akkoriban, de ma mar lassunak es verszegenynek hat. Nem volt benne eleg feszultseg.

Alyssa Milano
Reese Witherspoon

A film összbevétele 20 754 000 dollár volt (imdb.com).

 

Mark Wahlberg egyébként a New Kids on the Block nevű együttesben szerepelt, aztán lett belőle Marky Mark, utána pedig felkapott filmsztár.

(Berto49 )
 

A filmben ha David vagy Nicol azt mondta "szeretlek" a másik sohasem válaszolt rá.

(magyaristvan)
 

Mark Wahlberg a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.