Vad, szabad szellemű, toleráns és sokszínű. A berlini éjszakai élet a világ egyik legizgalmasabbja, és sokakat nap mint nap extázisba ejt.

Sehol máshol nem lehet ilyen szabadon, fergetegesen és változatosan bulizni, társadalmi státusztól, származástól és szexuális irányultságtól függetlenül. Tökéletes vadászterület az "éjszakai élet gyilkosának". Amikor 2012-ben három, a queer közösséghez tartozó fiatalembert meggyilkoltak, és a negyedik áldozat alig élte túl a támadást, a gyász és a félelem eluralkodott a buli helyszínen. Ki állt a háttérben? Miféle ember az, aki megtámadja a berlini éjszakai élet szabadságát és könnyedségét, és azt állítja magáról, hogy ő az élet és halál ura?

A háromrészes dokumentumfilm Tetthely: Gyilkos a berlini éjszakában, az áldozatok és a nyomozók vallomásai alapján meséli el azt a gyilkosság sorozatot, amely óriási nyomás alá helyezte a fővárost és a nyomozókat. 

2012-ben egy rejtélyes gyilkosság sorozat keltett félelmet a berlini lakosság körében. A látszólag véletlenszerűen kiválasztott áldozatokat ismeretlen anyaggal kábították el. Ahogy a hátborzongató gyilkosságok híre Németország-szerte a címlapokra kerül, és újabb esetek kerültek elő, amelyek összefüggésbe hozhatók a korábbi gyilkosságokkal, a nyomozókra egyre nagyobb nyomás nehezedett.

A 3x40 perces sorozat, amelyet a Beetz Brothers Film Production és Joe Berlinger készített, egy valódi bűnügyet mesél el, amely a berlini éjszakai élet izgalmas történetén alapul. 

Ha szívesen megnéznéd a filmeket és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint az egyes részek mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

krimi

2012-ben egy rejtélyes gyilkosságsorozat kelt félelmet és rettegést Berlinben. A látszólag véletlenszerűen kiválasztott áldozatokat ismeretlen anyaggal kábítják el – ez a... több»

Rendező: Jan Zabeil, Caroline Schaper
Szereplők: Rick Hübner