Az már egy ideje tudható, hogy Daisy Ridley visszatér Rey szerepében az új Star Wars-filmekben, amelyben egyúttal nagyobb hangsúlyt kap a karakter. Nemrégiben viszont felvetődött az a kérdés is, hogy Adam Driver is csatlakozik-e majd a stábhoz.

A színész minderre a SmartLess című podcast legújabb adásában adott interjúban válaszolt. Driver elárulta, hogy a munkálatok valóban zajlanak, ő azonban nem vesz részt a projektben. “Készül valami, de nélkülem. Én nem készítek több Star Wars-filmet” - jegyezte meg Driver.

“Star Wars kimerítő volt számomra, ebben pedig nekem is részem volt. Korábban még nem igazán jöttem rá, hogy milyen lendületet ad egy ekkora díszlet. Minden, amin dolgoztam sokkal kisebb volt, a rendező határozza meg a forgatás ütemét” - mondta Driver.

“Volt egy általános ív a fejemben, amit J.J. Abrams meg akart csinálni. Az ő elképzelése az volt, hogy Kylo útja Vader ellentétes útja. Aztán az utolsó filmben ő a legsebezhetőbb és leggyengébb. Az ellenkezőjével akart kezdeni. Ez a karakter volt a legzavarodottabb és legsebezhetőbb, és a három film végére ő lett volna a legelkötelezettebb a sötét oldal mellett. Próbáltam ezt az ívet szem előtt tartani, függetlenül attól, hogy végül úgysem ez lett volna az út, mert forgatás közben változott. De még mindig erre koncentráltam” - tette hozzá a színész.

Bár az új Star Warsról egyelőre keveset lehet tudni, az viszont nemrégiben hivatalossá vált, hogy a rendezői széket Sharmeen Obaid-Chinoy foglalhatta el. Adam Driver ugyanakkor meglehetősen mozgalmas időszakot él át, hiszen legutóbbi alakítása a Ferrariban látható, amely épp tavaly decemberben debütált a hazai mozikban is.

71 Ferrari  (2023)

akció | dráma | életrajzi | történelmi

1957 nyarán a Forma–1 világa virágzott, de a legendás egykori versenyző, Enzo Ferrari mély válsággal nézett szembe. A gyár, amelyet ő és felesége, Laura egy évtizeddel... több»