Totál KO című akció-vígjáték volt a legnézettebb Netflix-sorozat 2023 második felében, amelyet elkaszáltak, annak ellenére, hogy az első hónapban jelentős, 27 milliós nézettséget ért el, és hat héten át szerepelt a Netflix Top 10-es listáján, írja a Deadline.

A törlésről szóló döntés valószínűleg a költségek és a nézettség arányának elemzéséből eredt, amit az is jelez, hogy a Netflix olyan kevésbé költséges sorozat is megújított, mint az  Édes magnóliák. Eközben a Shadow and Bone – Árnyék és csont (27,9 millió megtekintés az első két hónap alatt), egy másik nagy költségvetésű sorozat, szintén a süllyesztőben végzett az év elején a magas nézettség ellenére.

A negyedik évaddal véget ért Szexoktatás volt a legnézettebb Netflix-sorozat 2023 második felében a befejezésig, 46,3 millió megtekintéssel. A sorozatnak előre meghatározott fináléja volt, ellentétben a Totál KO és az Árnyék és csont című sorozatokkal.

62 Totál KO  (2023)

akció | dráma | vígjáték

A különleges erők elit csapata egy halálos terrorista hálózat nyomába ered, amelynek a terve, hogy felrobbantja Las Vegast. több»