Újab nagy dobásra készült az Oscar-díjas Christian Bale, aki ismét komoly átalalkuláson esett át Thor: Szerelem és mennydörgés kapcsán, melyben ő alakítja a kalapácsos szuperhős nemezisét, az istenek Mészárosát.

Az elhivatottságáról is ismert színész elképesztő átváltozásainak lehettünk már szemtanúi, ha a szerepe megkívánta. A gépész forgatására való felkészülése során a 183 centiméter magas Bale naponta mindössze egy almát és egy tonhalkonzervet evett, a 60 kilogrammot sem érte el a testsúlya.

Ha kellett szálkás volt az Amerikai pszichóban majd a Batman-filmekben, melyeket követően ismét drasztikus változáson esett át A harcos forgatására.

Ezt egy újabb drámai átalakulás követte, az Amerikai botrány forgatásán több mint 115 kilós volt, de nem érdemes megfeledkeznünk az Alelnökről sem, melyben Dick Cheney-t játszotta.

A színész a Thor 4-gyel a szuperhős műfajban is kiróbálja magát, és ez természetesen egy újabb jelentős átalakulással jár, olyannyira, hogy az első kiszivárgott forgatási fotókon gyakorlatilag rá sem lehet ismerni.

Képgalériánkban összeszedtük Bale karrierjének 10 legnagyobb átalakulását. Komoly teljesítmény!