2019.10.27   szerző: hp   hozzászólások: 0

Újab nagy dobásra készült az Oscar-díjas Christian Bale, aki ismét komoly átalalkuláson esett át Az aszfalt királyai kapcsán.

Galéria: Christian Bale nagy átváltozásai

Az elhivatottságáról is ismert színész elképesztő átváltozásainak lehettünk már szemtanúi, ha a szerepe megkívánta. A gépész forgatására való felkészülése során a 183 centiméter magas Bale naponta mindössze egy almát és egy tonhalkonzervet evett, a 60 kilogrammot sem érte el a testsúlya. Ha kellett szálkás volt az  Amerikai pszichóban majd a Batman-filmekben, melyeket követően ismét drasztikus változáson esett át A harcos forgatására. Ezt egy újabb drámai átalakulás követte, az Amerikai botrány forgatásán több mint 115 kilós volt, de nem érdemes megfeledkeznünk az Alelnökről sem, melyben Dick Cheney-t játszotta. Képgalérián összeszedtük Bale karrierjének legnagyobb átalakulásait. Komoly teljesítmény!

akció | dráma | életrajzi | sportfilm

Caroll Shelby és Ken Miles, az autóversenyzés királyai együtt küzdenek meg egy vállalati beavatkozással, a fizika örök törvényeivel és saját belső démonjaikkal, hogy a... több»