Gerard Butler nem fogja megnézni Ryan Reynolds filmjeit

Úgy tűnik, hogy Gerard Butler enyhén szólva sem tartozik Ryan Reynolds rajongói közé, a színész ugyanis elárulta, hogy egyáltalán nem nézi pályatársa munkáit.

Minderre a CopShop promója kapcsán adott friss interjú során derült fény, amelyben a színészt többek között arról is kérdezték, hogy ő maga lát-e párhuzamot a nemrégiben debütált Free Guy és korábbi filmje, a Gamer - Játék a végsőkig között.

“Mindig is reméltem, hogy eljön majd az idő, amikor az emberek megértik majd a Gamert. Szerintem zseniális film. Talán másként is meg lehetett volna valósítani azt a filmet, de igazából szerettem azokat az észrevételeket, amelyek arra mutattak rá, hová is tart a világ, illetve miként is alakul az ember és a technológia kapcsolata. A film azonban nem csinált nagy üzletet, bár egy kicsit kultikussá vált. Viszont nem tudtam, hogy ez az üzenet manapság újjáéledt. Nagyon nem tudom, mi a Free Guy. Irtóra nem nézem Ryan Reynolds filmjeit” - mondta Butler.

Butler az interjú során egyébként további izgalmas hírekkel is szolgált, többek között azt is megemlítette, hogy folytatást kap a 2018-as Gengszterzsaruk, amely várhatóan még pörgősebb sztorit kap majd.

73 Free Guy  (2021)

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Guy (Ryan Reynolds) egy egyszerű fickó, egyszerű banki állással. Az élete azonban egy pillanat alatt a feje tetejére áll, amikor egy Milly (Jodie Comer) és Keys (JoeKeery) által... több»