60% 230 szavazat
Gamer - Játék a végsőkig

Gamer - Játék a végsőkig

Gamer
Filmadatlap
10
Vélemények (10)
32
Szereplők (32)
30
Képek (30)
2
Videók (2)
7
Érdekességek (7)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
ordas  

FILMINFÓ

A jövőben a szórakoztató ipar minden korábbinál durvább és halálosabb formát ölt. A videojátékok játékosai immár valódi emberi lényeket irányíthatnak tudatukkal. A Slayers nevű játékban halálraítélt fegyencek küzdenek meg életre-halálra, miközben küzdelmüket az egész világ élő adásban… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2009.10.29.
 
2019.12.09 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Nagyon érdekes és izgalmas volt ebbe a nem éppen bűntelen "játékvilágba" belecsöppenni. Érdekes, ahogy bemutatják ezt a modern és mégis barbár társadalmat. Gerard Butler tökéletesen elviszi a hátán a filmet. Izgalmas és érzelmes akciófilm a túlélésért.

1
1
 
2018.12.20 harnas1207

Közel sem olyan rossz, mint ahogy lepontozzák. A maga módján simán hozza a hollywoodi tucat akció filmeket. A videó játékos alapötlet érdekes és ha kicsit látványosabbra készítik el, még nagyot is üthetett volna. Ez egy kihagyott helyzet.

0
 
2018.10.21 Csillagpor

Gerard Butler egyik legjobb filmje. Durván aprólékosan megálmodott világ. És kiborító belegondolni hogy ettől a fajta gamer világtól már nem is választ el olyan sok évtized minket. Logan is tökéletes mellékkaraktert alakít. Klasszikus highteches akci... Több

0
 
2019.01.20 szabomarc

Szerintem ebből az alapötletből többet is ki lehetett volna hozni egy egyszernézős kis semmilyen akciófilmnél, de ez nem jött össze. A téma jó, a megvalósítás elmegy kategória inkább.

0
 
2016.04.24 tamas84

Nagyon egyszer megnézős film. Tipikus akciófilm sok lövöldözéssel, robbanással meg rángatózó kamerával, de egyébként semmi nagyon érdekes nincs benne. Ha az ötletet nézzük, világosan látszik, hogy összedobtak bár régi akció-sci-fi klisét a Menekülő emberből, meg ilyen helyekről, egyébként semmi eredeti sincs benne.

0

A film összbevétele 40 828 540 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A kihallgatás jelenetében látható detektív szolgáltatta a hangot a játék reklámjához is.Szerző: kázsé

#2
 

A hírbemondók a forgatás idején három éve jártak együtt.Szerző: kázsé

#3
 

A snittek többsége, ahol a világ különböző részeit látjuk, a Baraca c. filmből valók.Szerző: kázsé

#4
 

Michael C. Hall személyesen javasolta Sam Witwert a Dexterben nyújtott alakítása miatt.Szerző: kázsé

#5