Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
10
Vélemények
30
Képek
2
Videók
 
harnas1207   2018. 12. 20.

Közel sem olyan rossz, mint ahogy lepontozzák. A maga módján simán hozza a hollywoodi tucat akció filmeket. A videó játékos alapötlet érdekes és ha kicsit látványosabbra készítik el, még nagyot is üthetett volna. Ez egy kihagyott helyzet.

 
szabomarc   2019. 01. 20.

Szerintem ebből az alapötletből többet is ki lehetett volna hozni egy egyszernézős kis semmilyen akciófilmnél, de ez nem jött össze. A téma jó, a megvalósítás elmegy kategória inkább.


 
Csillagpor   2018. 10. 21.

Gerard Butler egyik legjobb filmje. Durván aprólékosan megálmodott világ. És kiborító belegondolni hogy ettől a fajta gamer világtól már nem is választ el olyan sok évtized minket. Logan is tökéletes mellékkaraktert alakít. Klasszikus highteches akciófilm a túlélésért és a csaj megvédéséért. Ennél több nekem nem kell a szórakozáshoz :D

 
Biktop   2015. 04. 26.

Nem volt rossz az alapötlet és nem volt igazából sok gond magával a történettel, de még a forgatókönyvvel sem, csak hát az a gyors kameramozgás és a vágás... Széttörte a képi világot és élvezhetetlenné vált így a film. Kár érte, pedig...

 
szune40   2015. 06. 19.

Mikor ajánlgatták úgy voltam vele, hogy ez egy egész jó kis film lesz. Aztán csak néztem magam elé értetlenül, hogy mégis mi ez? Nem volt benne semmi olyan pillanat ami megfogott volna benne szóval az eredetiség messziről elkerülte a filmet. Pedig még akár jó is lehetett volna.

A film összbevétele 40 828 540 dollár volt (imdb.com).

 

A kihallgatás jelenetében látható detektív szolgáltatta a hangot a játék reklámjához is.

(kázsé)
 

A hírbemondók a forgatás idején három éve jártak együtt.

(kázsé)
 

A snittek többsége, ahol a világ különböző részeit látjuk, a Baraca c. filmből valók.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.