Gonosz gyilkológép lesz Bambiból a Disney-klasszikus horror adaptációjában

Rhys Frake-Waterfield rendező úgy döntött, hogy mindenki gyermekkorát egy kissé megkarcolja. Frake-Waterfiel szakterülete ugyanis úgy tűnik, hogy klasszikus Disney figurákat varázsoljon horror szörnyetegekké.

A rendező legutóbb a Winnie-The-Pooh: Blood and Honey filmjével Micimackóból és Malackából csinált gyilkológépet, ezen ponton pedig úgy tűnik, nincs megállás, a jövőben pedig Bambi és Pán Péter is erre a sorsra jut.

Gőzerővel zajlanak ugyanis a Peter Pan's Neverland Nightmare munkálatai. Úgy tűnik, hogy ezúttal is egy be nem teljesült ígéret a gyújtópontja a történéseknek, így amikor Pán Péter évek múltán visszatér, valóságos ámokfutásba kezd.

Ez azonban csak hab a tortánt, hiszen a Dread Central értesülései szerint Bambi is külön epizódot kap majd Bambi: The Reckoning címmel. A filmet Scott Jeffrey rendezi majd, aki a következőket nyilatkozta:

“A film az eredeti történet hihetetlenül sötét újragondolása lesz, amelyet mindannyian ismerünk és szeretünk. A Netflix The Ritual című filmjében használt dizájn alapján Bambi egy kegyetlen gyilkológép lesz, aki a vadonban kóborol.”

Szóval öveket becsatolni, mert a következő években sem maradunk Disney-horrorok nélkül.

horror

Egyszer volt, hol nem volt, Micimackó egy békeszerető plüssmackó volt, aki a többi állattal együtt élt az idilli Százholdas pagonyban, és persze a légynek sem tudott... több»