Gyászhír: 37 éves korában elhunyt a Luxusdoki és a Város a hegyen színésznője, Marnie Schulenburg

37 éves korában elhunyt Marnie Schulenburg színésznő.

A trargikusan fiatalon elhunyt színésznő halálának hírét Kyle Luker közölte a nyilvánossággal a ügynökségen keresztül, mint kiderült Marnie Schulenburg rákos megbetegedésben szenvedett.

Schulenburg a massachusettsi Cape Codban született, 2006-ban New Yorkba költözött, hogy ott próbáljon meg színészként érvényesülni. Rövidesen részt vett a Dramatists Guild of America és a The Flux Theatre Ensemble olvasópróbáin.

Egy évvel később megkapta Alison Stewart szerepét a Nyugathatlan fiatalok című sorozat egy epizódjában, illetve a As the World Turns című szériában alakította ezt a karaktert egészen 2010-ig, amelyért a Daytime Emmy-n elismerésben részesült.

További ismert szerepei a One Night Stand, a Sherlock és Watson, az Alpha House és a Diane védelmében című produkciókban láthatók. 

Schulenburgnál 2020-ban mellrákot diagnosztizáltak. A színésznőt férje és kislányuk, Coda gyászolják. Nyugodjon békében!

72 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
Marnie Schulenburg

Marnie Schulenburg

szül. 1984. 05. 21. - elhunyt 2022. 05. 17.
Barnstable Town, Massachusetts, Egyesült Államok
Schulenburg a massachusettsi Cape Codban született, 2006-ban New Yorkba költözött, hogy ott próbáljon meg színészként érvényesülni. Rövidesen részt vett a Dramatists Guild of America és a The Flux Theatre Ensemble olvasópróbáin. Egy évvel később megkapta Alison Stewart szerepét a Nyugathatlan fiatalok című sorozat egy... több»