2015-ben bombaként robbant a hír, hogy a Bosszúállók: Végjáték sztárja, Jeremy Renner és felesége, Sonni Pacheco 10 hónapig tartó házasság után hivatalosan is elvált. A bíró közös felügyeleti jogot rendelt el kétéves lányuk, Ava felett, most azonban az exfeleség kiteregeti a szennyest, és követeli a bírói döntés módosítását.

Sonni azt állítja, hogy volt férje egy vita során kábítószer hatása alatt azzal fenyegetőzött, hogy megöli őt, majd saját magával is végez. Egy lövés is eldördült, a színész a mennyezetet célozta meg. Lányuk eközben a szobájában aludt. A férfi beszámíthatatlan állapotára hivatkozva Sonninak meggyőződése, hogy egyedül őt illeti meg Ava felügyeleti joga.

A bíróságnak benyújtott dokumentumokból az is kiderül, hogy a kislány dadusa hallotta, amint Jeremy valakinek azt mondja, hogy Ava jobban járna, ha szülők nélkül nőne fel, semmint az anyja, Sonni mellett.

Jeremy szóvivői azonban kitartanak amellett, hogy a színész számára mindig is elsődleges szempont volt a lánya jóléte, ami most a bíróság kezében van. Szerintük egykori felesége túldramatizált, egyoldalú beszámolója egyetlen célt szem előtt tartva készült.