T. J. Miller soha többé nem szeretne együtt dolgozni Ryan Reynoldsszal, erre pedig alaposan megvan az oka.

A színész az Adam Corolla Show című podcastnek adott interjúban beszélt arról, hogy nem vesz részt a Deadpool 3 munkálataiban, mivel szerinte Reynolds egyszerűen gyűlöli őt. Miller az előző két Deadpool filmben Weaselt alakította, ám úgy tűnik, hogy a karakter nem tér vissza a folytatásban.

“Dolgoznék-e vele újra? Nem, nem dolgoznék vele újra. Sokkal jobban kijöttem vele az első Deadpool forgatása során, mert akkoriban még nem volt olyan hatalmas nagy sztár” - jegyezte meg Miller, aki egyúttal azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy Reynolds szeritne továbbra is remek komikus.

“Volt egy nagyon furcsa pillanatunk a Deadpoolnál, amikor azt mondta: 'Csináljunk még egy felvételt'. És abban a jelenetben borzasztóan gonosz volt velem, mintha csakugyan én lennék Weasel. Szóval azt mondta: 'Tudod, mi a jó benned, Weasel? Nem te vagy a sztár, de pont annyi expozíciót csinálsz, hogy vicces legyen, aztán mehetünk és visszatérhetünk az igazi filmhez” - emlékezett vissza Miller a történtekre, amelyre saját állítása szerint a stábtagok se tudtak igazán reagálni.

“Szerintem Reynoldsnak meg kell csinálnia a 'Deadpool harmadik részét, és folytatnia kell a filmkészítést. Csak azt hiszem, hogy nem kedvel engem, és furcsának találtam, ahogy ezt kifejezte. Az életem egy olyan pontján vagyok, ahol nincs szükségem a Deadpool 3-ra” - tette hozzá Miller.

Ha T.J. Miller jó eséllyel nem is vesz részt a Deadpool 3 munkálataiban, Hugh Jackman már ott van a fedélzeten, a Marvel égisze alatt készülő produkció pedig a tervek szerint 2024 őszén érkezik a mozikba.

81 Deadpool 2  (2018)

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Wade Wilson, azaz Deadpool túlél egy majdnem végzetes kimenetelű ostoba balesetet, ám az is lehet, hogy az egy előre eltervezett támadás volt. Szerencsétlenségben hősünk... több»