Ryan Reynolds Deadpoolja és Hugh Jackman Rozsomákja szemtől szembe találkoznak a készülő Deadpool & Rozsomák -ban, de ne várd, hogy a két szuperhős barátként fog összejönni.

Az Empire Film Podcast című műsorában nemrégiben Jackman azt mondta, hogy Farkas és Deadpool "utálják egymást"  a közelgő folytatásban, amely mindkét karakter első hivatalos szereplése lesz a Disney tulajdonában lévő Marvel Cinematic Universe-ben.  

"Hogyan is kategorizálhatnám?" - mondta Jackman, amikor a dinamikáról kérdezték - "Tíz, ami nagyon közel van, nulla, ami a legnagyobb távolság: mi nullán vagyunk; ellentétek vagyunk, utáljuk egymást. Én csak a saját szemszögemből beszélek" - tette hozzá Jackman - "[Logan] frusztrált tőle [és] millió mérföldekre akar lenni vagy fejbe akarja verni. Sajnos ebben a filmben nem lehet Pooltól millió mérföldre, úgyhogy valószínűleg sokat fogom fejbe vágni Ryant."

Jackman Rozsomákként való visszatérésének egyéb részletei egyelőre titokban maradnak. A színész korábban azt sugallta, hogy bármi is történik a Deadpool 3-ban, az nem fogja befolyásolni a Logan - Farkas eseményeit, a 2017-es filmét, amely a színész hattyúdala volt Rozsomákként.

"Az egész ennek az eszköznek köszönhető, amivel a Marvel világában az idősíkokat mozgatják" - mondta Jackman a SiriusXM-nek a visszatéréséről - "Most visszamehetünk, mert, tudod, ez a tudomány. Így nem kell elcs*sznem a 'Logan' idővonalát, ami fontos volt számomra. És azt hiszem, valószínűleg a rajongóknak is." 

Jackman októberben kizárólag a Variety-nek beszélt arról, mennyire izgatott, hogy újra eljátszhatja Wolverine-t (Rozsomák): "Egy kis részem most úgy gondolja, hogy jobb lennék benne" - mondta - "Ez a kor arroganciája vagy valami ilyesmi? Wolverine egy megkínzott karakter - jobban megkínzott, mint én. De mindig az az érzésem, hogy jól érzi magát a bőrében. És most már én is jobban érzem magam a saját bőrömben."

A Deadpool 3 várhatóan  2024. november 8-án kerül a mozikba.