Halálos iramban 10: Itt az első fotók Jason Momoáról a film főgonoszaként (képek)A kép forrása: ABC

Befutottak az első képek Jason Momoáról a Halálos iramban 10 forgatásáról. A munkálatok jelenleg Róma utcáin zajlanak, mézz meg néhány képet a kulisszák mögül!

Ahogy azt március elején megerősítették, az Aquaman sztárja, Jason Momoa fogja játszani a Halálos iramban-saga új részének nagy főgonoszát. 

A franchise hivatalos fiókja által közzétett tweetnek köszönhetően először 2022 január végén jelentették be az Aquaman sztárjának érkezését a Halálos iramban 10 szereplőgárdájába, de akkor még nem lehetett tudni, hogy milyen szerepet kap.

"Jó móka lesz, én fogom játszani a gonoszt, amit már régen nem csináltam" - mondta később Jason Momoa az Entertainment Tonightnak a Batman márciusi premierjén. "Most rajtam a sor, hogy én legyek a rosszfiú. De egy nagyon extravagáns rosszfiú." Jason Momoa így Vin Diesel, Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Brie Larson, Tyrese Gibson és Nathalie Emmanuel mellett lesz látható a Louis Leterrier által rendezett filmben.

A közelmúltban derült ki, hogy a filmet eredetileg rendező Justin Lin kiszállt a produkcióból, állítólag Vin Diesel miatt, amiről itt írtunk bővebben.

A film a tervek szerint 2023. májusában debütál a mozikban. A képeket Momoáról az alábbi Instragram-galériában láthatjátok, de van egy videó is a római forgatásról idelent.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OhMomoa (@ohmomoa1979) által megosztott bejegyzés