Az amatőr Vin Diesel miatt lépett le a Halálos iramban 10 rendezője?

Justin Lin a múlt hét folyamán jelentette be, hogy távozik a Halálos iramban 10 rendezői székéből, a hír váratlanul érte a franchise rajongóit, most pedig úgy tűnik, hogy arra is fény derült, mi is volt ennek a távozásnak az oka.

A Fast X forgatása április huszadikán kezdődött, nem sokkal később pedig Lin közölte a nyilvánossággal, hogy a jövőben kizárólag producerként vesz részt a munkálatokban. Richard Johnson veterán producer a NY Daily News-nak adott interjújában elmondta, hogy Lin távozásának egyetlen oka nem más, mint maga Vin Diesel.

Bár Johnson nem vett részt a Halálos iramban filmek munkálataiban, elmondása szerint Diesel a legtöbb alkalommal késik a forgatásról, ráadásul nem egyszer előfordult már, hogy egyszerűen nem tudta a szövegét.

“Soha nem láttam még ilyet. Lin 10 vagy 20 millió dollárról mond le rendezőként” - tette hozzá Johnson.

A korábbi értesülések szerint a Fast X munkálatait rövid időre szüneteltetik, bár nagyon úgy tűnik, hogy Louis Leterrier veszi majd át a stafétát, aki korábban olyan produkciókon dolgozott, mint a Lupin, a Szemfényvesztők, A hihetetlen Hulk és A szállító.