A hatalom gyűrűi sztárja, Ismael Cruz Cordova nyíltan beszélt arról, milyen nehézségekkel is kellett szembenézniük a sorozat stábjának.

A Just for Variety című podcastnak adott interjúban Córdova elmondta, hogy egy terapeuta nyújtott segítséget a munkálatok során, miután a színészeket és a készítőket rasszista támadások érték a széria castingja miatt. “Támogatásra van szükséged, amikor ez történik, mert a hangok olyan hangosak, és olyan sok helyről érkeznek hozzád” - mondta a színész.

“Szerettem ott látni őt, még akkor is, ha nem is beszéltünk minden alkalommal” - tette hozzá Córdova, aki jelenleg a sorozat második évadának forgatása miatt tartózkodik az Egyesült Királyságban.

A stúdió a koronavírus-járvány után alkalmazott terapeutát, miután a forgatás folytatódhatott. A Córdova által alakított Arondir volt az első színesbőrű karakter, aki már az első előzetesben is felbukkant, és amelyet azonnal rasszista támadások értek.

“Pszichológiai és mentális hatása volt. Ez olyasvalami, amiről nagyon-nagyon nyíltan beszélek, hogy az emberek megértsék, hogy amit online tesznek és mondanak, az tényleg fáj az embereknek, tényleg hatással van ránk” - tette hozzá a színész.

“Nem csak a közösségi médiában történt támadásokról volt szó viszont. A telefonomat is feltörték. A bankszámlámat is megpróbálták feltörni. A PayPal-omat is feltörték. A barátaim üzeneteket kaptak. Halálos fenyegetéseket kaptam. Postán küldtek nekem dolgokat. Az emberek megtudták a címemet. Rengeteg ilyen volt” - mondta Córdova.

Córdova nyíltan beszélt arról is, hogy mennyire szeretett volna szerepelni a sorozatban - annyira, hogy amikor eredetileg nem kapott szerepet, meggyőzte a producereket, hogy gondolják át újra a döntésüket.

“Úgy nőttem fel, hogy az elutasítás mindenhol körülöttem volt. És ez az, ami hajtott engem. Nem fogadtam el a nemleges választ, mert tudtam, hogy ez a szerep mivel jár. Tudtam, hogy mit fog tenni a fantázia keretein belül. Tudtam, hogy valami történelmi dolog részese akarok lenni, különösen a tündékkel kapcsolatban. A tündéket történelmileg fehérnek és árjának ábrázolták. Tünde akartam lenni. Hegyi fiú voltam, aki Puerto Ricóban nőtt fel. Szerelmes voltam a természetbe, és tudtam, hogy ez megváltoztatja a dolgokat” - mesélte a színész.

Córdova azt is elmondta, hogy jelentkezett A galaxis őrzői: 3. rész Adam Warlock szerepére, amelyet nagyon szeretett volna megkapni, ugyanakkor jó döntésnek tartja Will Poulter castingolását.

akció | dráma | fantasy | kaland

Az Amazon Studios sorozata elsőként hozza el Középfölde másodkorának legnagyobb hőseit és legendáit. Ez az epikus történet évezredekkel A hobbit és az eredeti Gyűrűk Ura... több»