Hamarosan a Netflixen: Egy hírhedt történetet dolgoz fel Gillian Anderson új filmje, előzetest kapott az Interjú a herceggel

A Netflix András herceg hírhedt Newsnight-interjújának megfilmesítése még idén érkezik. Be is futott az első trailer!

A trailerben láthatjuk Gillian Andersont, aki Emily Maitlis-t alakítja majd. Maitlis nevéhez fűződik az a BBC interjú, amely végül óriási botrányt okozott és András herceg megaláztatáshoz vezetett.

Hogy miről is van szó? Nos, a herceg is érintett volt az Epstein-ügyben, azóta azonban már megegyezés született a Virginia Giuffre által, a herceg ellen indított szexuális zaklatási perben. Giuffre Jeffrey Epsteint is vádolta.

A trailerben Maitlis karaktere látható, amint a kamera felé halad, miközben a stáb felkészül a forgatásra, amely minden idők egyik legsokkolóbb brit televíziós interjúja lett.

Maitlis figurája mellett az április 5-én bemutatásra kerülő Scoop/Interjú a herceggelben Rufus Sewell, mint a herceg és Billie Piper, mint Sam McAlister, a film alapjául szolgáló forrásanyag szerzőjét tűnnek még fel. A filmben olyan színészekkel találkozhatunk még, mint Romola Garai, Keeley Hawes és Aoife Hinds.

A filmet A korona című sorozatot is jegyző Philip Martin rendezi.

dráma | életrajzi

Hogyan szerezte meg a BBC a bombasztikus interjút András herceggel az elítélt szexuális bűnözővel, Jeffrey Epsteinnel való barátságáról? több»