Hamarosan megérkezik a mozikba a népszerű videojáték filmadaptációja, a Pokémon: Pikachu, a detektív.

A rajongók egyik legkedvesebb Pokémonjának Ryan Reynolds kölcsönzi majd a hangját, amely miatt már eleve nagy várakozás előzi meg a filmet. A színész karrierjében az utóbbi években pedig a Deadpool, illetve a Deadpool 2 hozott újabb áttörést.

Bár a színész korábban leszögezte, hogy valószínűleg nem készül további önálló Deadpool film, a szájhős mutánssal alighanem az X-Forceban találkozhatnak majd újra a nézők, amelynek munkálatairól egyelőre nincsenek további információk.

Reynolds a napokban adott azonban interjút az új Pokémon film kapcsán, amely során egy igencsak különös kérdéssel kellett szembesülnie, miszerint egy döntő összecsapásból vajon Deadpool vagy Pikachu kerülne-e ki győztesen.

„Egészen ravasz kérdés, bár azt gondolom, hogy Pikachu felül tudna kerekedni azokban a helyzetekben, amelyekben Deadpool számára gyakorlatilag csak a szarkazmusa a marad”, jegyezte meg a színész.

Elképzelhető persze, hogy mindezt csupán film promója miatt mondta Reynolds, ennek ellenére kicsi az esélye, hogy a két figura valaha is egymással szemben találja magát, hacsak el nem készül egy hamisítatlan fanmade videó. A Pikachu, a detektív mindenesetre ez év május 9-én érkezik a hazai mozikba.