2019.02.18   szerző: Varga_Júlia   hozzászólások: 0

Érdekesen alakulnak a dolgok a Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2 háza táján. Amikor a Disneytől pár rossz vicc miatt kirúgott  James Gunn megkapta a filmet, még az volt a hír, hogy a rendező teljesen újragondolja majd a DC történetét, és valami merőben más tesz majd le az asztalra.

Harley Quinn mégis benne lesz az Öngyilkos osztag 2-ben?

Ez többek között azt is jelentette volna, hogy egyik régi szereplő sem téri vissza a filmbe – míg múlt héten szó esett arról, hogy páran igen, de Margot Robbie biztos, hogy nem, hiszen jelenleg amúgy is épp elég elfoglalt.

A Forbes szerint viszont épp az ellenkezője az igaz – most épp -, vagyis igaz ugyan, hogy Gunn új szereplőgárdában gondolkodik, de a Birds of Prey fő karaktere, Harley Quinn része lesz a következö Öngyilkos Osztag-filmnek.

Ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja – bár nyilván a pletykáknak és a folyamatos variálásnak megvan az oka. Mondjuk az, hogy a történet jelenleg is épp íródik, és amíg nem szerződtetik le a színészeket és nem kezdenek el forgatni, addig viszonylag egyszerű alakítani a produkción. Lehet utána is, csak az már egy kicsit bajosabb művelet.

A Gunn-féle DC-film 2021 nyarán érkezik majd csak a mozikba, úgyhogy tulajdonképpen csak amiatt érdemes előre tisztázni a dolgokat, hogy a potenciális szereplők ráérjenek – amúgy meg még nincsenek elkésve semmivel.

Hogy mi lesz a végső döntés, majd meglátjuk.