Harrison Ford elvállalta élete első szinkronszerepét, és már azt is tudjuk, melyik filmben

Hiába múlt már el hetven, az ikonikus színész most először kölcsönzi majd a hangját egy animációs filmhez.

 Harrison Ford leszerződött Illumination égisze alatt készülő A kis kedvencek titkos élete 2-höz, bár az egyelőre nem derült ki, melyik karaktert fogja megszólaltatni az animációs sikerfilm folytatásában.

Bár Ford már javában a hetvenes éveiben jár, esze ágában sincs visszavenni a tempóból, sőt, több filmet vállal, mint valaha. 2017-ben élete alakítását nyújtotta a Szárnyas fejvadász 2049-ben,  de visszatért Han Solóként a Star Wars - Az ébredő Erőben is, hamarosan pedig megkezdi a munkát az Indiana Jones 5 forgatásán, hogy utoljára öltse magára az ikonikus régészprofesszor karakterét.

És ha ez még nem lenne elég, pályafutása során először szinkronszínészként is kipróbálja magát A kis kedvencek titkos élete folytatásában, tudta meg a Deadline. A film stábjához eddig olyan színészek csatlakoztak, mint  Jenny Slate és  Kylie Hart.

A 2016-ban bemutatott Kedvecek titkos élete hatalmas sikert aratott a nézők körében, világszerte 875 millió dollárt kaszált. A film főhősét, Maxet Louis C.K. szinkronizálta, azonban a szexuális zaklatási botrányai miatt kitették a szűrét a folytatásból, így Patton Oswalt veszi majd át tőle a stafétát.