Hatalmas bulit csapott az 50 éves Jennifer Aniston

Boldog 50. születésnapot, Rachel! Ugye milyen nehéz elhinni, hogy a Jennifer Aniston, a Jóbarátok egykori sztárja ma töltötte be az ötvenet?

Márpedig így van – és Anistonnak eszébe sem jutott, hogy ezen búslakodjon, vagy otthon, magányosan és szomorúan ünnepeljen. Épp ellenkezőleg: fél évszázados évfordulóját a sztár egy hatalmas bulival ünnepelte, ahova meghívott mindenkit, aki fontos volt neki.

Régi és új barátokat, ismerősöket, munkatársakat: már a vendéglista is jobban nézett ki, mint egy elegáns díjátadó.

A múlt szombaton lezajlott buliról a meghívottak ma – vagyis a színésznő hivatalos születésnapján – kezdték el megosztani az elkapott pillanatokat, a legjobbakat kívánva a színésznőnek.

A bulin olyan nevek vettek részt, mint Kate Hudson, Katy Perry és párja, Orlando Bloom, Gwyneth Paltrow, George Clooney és felesége, Amal, Reese Witherspoon, Robert Downey Jr., Ellen DeGeneres, Barbra Streisand, Keith Richards, Laura Dern, Demi Moore, a többi Jóbarátok-szereplő – és a színésznő egyik volt férje, Brad Pitt.

Egy bennfentes szerint a színésznő sokat tépelődött azon, hogy meghívja-e a színészt, akivel 2000 és 2005 között voltak házasok – ám végül nagyon örült annak, hogy a színész tiszteletét tette a bulin. Egy forrás szerint ugyan nem sok ideje jutott rá, mert nagyjából egész este az foglalta le, hogy vendégei a lehető legjobban érezzék magukat.

A színésznő házassága tavaly februárban ért véget Justin Theroux-val – ő nem vett részt az eseményen.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Love these ladies ????Celebrated this beauty last night ✨Happy Bday JA! We all love you sooo!

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,

Febr 10., 2019, időpont: 10:32 (PST időzóna szerint)

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Happy birthday (last night and tomorrow) to #jenniferaniston our ray of sunshine, example of perpetual goodness. We love you so much and you make 50 LOOK ????

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés,

Febr 10., 2019, időpont: 11:04 (PST időzóna szerint)

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

There were old friends and new friends and actual Friends and everyone was overjoyed to celebrate this perpetual ray of sunshine: Happy birthday, Jen! ????

Derek Blasberg (@derekblasberg) által megosztott bejegyzés,

Febr 10., 2019, időpont: 1:22 (PST időzóna szerint)