Hátborzongatóan lenyűgöző előzetest és premierdátumot kapott A farkas gyermekei 2. szezonja

Már tudjuk, mikor jön Ridley Scott sci-fi sorozatának második szezonja. Itt A farkas gyermekei folytatásának előzetese.

„Az Androidok változhatnak, akárcsak az emberek” – mondja Anya (Amanda Collin) A farkas gyermekei 2. évadának új előzetesének elején. A rendkívül hátborzongató és akciódús kedvcsináló ellenben már így zárul: "talán túl emberivé válunk."

A műsor Los Angeles-i Comic-Con paneljén végre bemutatták az első trailert, egyúttal pedig kiderült a premierdátum is, mely szerint a második szezon február 3-án debütál az HBO Max-en (és valószínűleg az HBO GO-n is).

A második szezonban folytatódik a szent háború, mely úgy tűnik, újabb fokozatra kapcsol. A trailerben pedig tényleg van minden a katonáktól, egy láncfűrészes harcoson át a véres képsorokig.

A farkas gyermekei 2. szezonjának előzetesét idelent nézheted meg, ha pedig lemaradtál volna az elsőről, ide kattintva egyenesen a mafabos adatlapról is elindíthatod a ‘Lejátszás az HBO GO-n’ mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed streamingszolgáltatónál.

dráma | fantasy | sci-fi | thriller

Miután az emberiség az egész univerzum meghódítását tűzte ki céljául, két android emberi gyerekeket nevel, és próbálják megvédeni őket az idegenben rájuk leselkedő... több»