Nick Offerman (cikkünk galériájában) elnyerte első Emmy-díját a drámai sorozat kiemelkedő vendégszereplőjének kategóriájában, amelyet az HBO The Last of Us című sorozatában Bill szerepéért kapott.

Amikor arról kérdezték, hogy karaktere és Frank (akit a szintén jelölt Murray Bartlett alakít) visszatérhet-e a következő évadban, esetleg egy flashbackben, Offerman humorosan felvetette, hogy ehhez konzultálnia kell a felsőbb körökkel. Játékosan megemlítette egy előzmény minisorozat ötletét, amely az egymásra találásuk előtti életükről szólna, esetleg musical formájában, de végül a döntést a sorozat alkotóira, Craig Mazinra és Neil Druckmannra bízta.

Offerman kifejezte hajlandóságát, hogy újra eljátssza a szerepét. A The Last of Us sikeres estét zárt a Creative Arts Emmy-díjátadón, nyolc díjat szerzett, köztük drámai sorozat vendégszereplőjének járó elismerést (Storm Reid), és olyan kategóriákban is elismerést kapott, mint a smink, a vizuális effektek, a főcímdizájn, a hangvágás, a hangkeverés és a vágás.

Ha eddig lemaradtál volna a sorozatról, feltétlenül érdemes pótolnod. Ezt akár a mafabos adatlapon az HBO Max logójára kattintva is megteheted, amennyiben van előfizetésed a stremaingszolgáltatónál.

akció | dráma | horror | kaland | thriller

Joel és Ellie, a járvány-pusztította, eltorzult világban csak egymásra számíthat. A duó kénytelen elviselni az új világ brutalitását; a kegyetlen gyilkosoktól hemzsegő,... több»